HM Handmade creations

 

HMHandmadecreations waar jouw wensen onze missie is. bestellingen per stuk of kleine oplage's voor verenigingen, artiesten , percussiebands, scoutinggroepen behoren ook tot onze missie. Maar zeker ook de gepersonaliseerde cadeaus voor bruiloften, geboortes of privé doeleinden zijn onze uitdagingen

Creatief handgemaakte kadoartikelen, van eigen ontwerpen, zoals de kledinglijn van Gôols Trots©  de Hondenriemen en armbanden van PACOcreations©  , de kraamkado ontwerpen die onder Copyright© rechten vallen. Deze hippe dreumes- en babykleding worden op de achterzijde voorzien van het HM logo.

Happiness in à Bottle, Candy in a box , Thea in a bottle en wens- en gelukspoppetjes

HMHandmadecreations is groot door klein te denken waardoor wij gespecialiseerd zijn in snelle leveringen van kleine afname's tegen acceptabele prijzen. Custom made is een uitdaging maar ook een standaard binnen HM Handmadecreations. Steeds meer kleine ondernemers , percussiebands, muziekbands en verenigingen lopen tegen de kleine afname vraag aan, maar ben gerust wij als HM Handmadecreations helpen u graag.

Wat maakt HM Handmadecreations anders dan andere. Wij zijn er voor U en om uw wensen tot een succes te maken. Gespecialiseerd in creatief handgemaakte materialen maar ook standaard producten zijn ons niet vreemd. Kleine aantallen of zelfs èèn stuk mag het probleem niet zijn en daarom werken wij anders dan anderen.

Als onderneming uit Goirle vind u exclusief bij HM Handmade creations het  Gôols Trots©  een creatie om trots op te zijn als inwoner uit Goirle, maar zeker om als souvenir mee naar huis te nemen als aandenken aan uw vakantie of uitje.